Lite om mig och mitt bloggande

Jag har bloggat i flera år på olika ställen. Det här är dock det ställe som känns mest som MIG. Varierat utbud, från en gnutta familj och hemmaliv till knäppa grejor som jag själv skrattar åt. En och annan åsikt i någon fråga, eller spegling av någon aktuell händelse. Och så lite allmänt trams på toppen. För jag är inte en person som BARA ogillar att städa eller älskar att rida. Jag gör mer än så. Jag har så många sidor och så många åsikter att det vore fel av mig att begränsa mitt bloggande till bara vissa saker.

Jag har alltid sagt vad jag tycker, vilket ibland lett till konflikter.
Och nej, jag är inte så rädd att trampa folk på tårna, men det känns onödigt. Då är det bättre att jag uttrycker mina åsikter i olika frågor här, där man kan VÄLJA om man vill ta del av dem eller inte. För är det något jag lärt mig så är det att man KAN vara en bra människa även om man inte delar alla åsikter om allting. Det som är rätt i min värld behöver inte vara rätt i din värld. Och det är helt ok. Du har min respekt ända tills du visat att du inte förtjänar den längre.

Jag är inte som alla andra, men det tror jag är en bra sak. Jag är ändå världens bästa mamma till Lucas och Tim. En lojal vän till dem som så förtjänar, och en rolig människa som förgyller mångas vardag. Säger de som tycker så i alla fall.. ;D Läs gärna bloggen, men glöm inte att jag är inte du. Jag är jag, och passar inte galoscherna så kan du gå till någon annan. Eller säga vad du tycker, så kanske jag blir bättre. Förändring kan bara ske om man vet vad som är fel! Ha en trevlig stund!

/JessicaRSS 2.0